Badmeubel Medusa 60CM

SKU:

Badkamermeubel Medusa 60 CM

Complete Badkamermeubel Set

Badkamermeubel

Topblad 

Waskom

Grote Kolomkast

Spiegelkast

Niet op voorraad:
 925,00
Inclusief BTW 5 tot 9 werkdagen
REF-1370
Badmeubel Breedte
Aantal

Badkamermeubel Medusa 60 CM

Badmeubel Medusa 60 is een elegant en uniek badmeubel in de kleur hoogglans wit en verchroomde grepen voor een comfortabele grip. Speciaal gefreesd met prachtige groeven voor een uniek design maakt dit een aanwinst voor elke badkamer. Dit witte badmeubel is voorzien van gemakken zoals soft close lades, verlichting en een stopcontact.

Badmeubel set Medusa 60 CM wordt geleverd met een verlichte kolomkast, ruime spiegelkast met stopcontact en led verlichting waar overal spulletjes in kunnen. Zo komt u nooit ruimte te kort en bergt u al uw benodigdheden mooi en stijlvol op. De moderne en vloeiende vormen van het badmeubel worden benadrukt door mooie verchroomde handvatten. Badmeubel Medusa 60 heeft een compleet scala aan kasten die allemaal voorzien zijn van het soft-close systeem waardoor ze stil en geluidloos sluiten. Het badmeubel wordt geleverd met topblad en keramische waskom en heeft 1 grote lade wat zorgt voor enorm veel opbergruimte. Het waterbestendige gefineerde spaanplaat en mdf badmeubel is zodanig bewerkt dat het bestand is tegen vocht en verkleuring zodat u jarenlang zult genieten van een prachtig aanzicht in de badkamer. Kortom, een complete badmeubel set.

Complete badkamermeubel Medusa 60 CM omvat de volgende onderdelen:

Badmeubel: 60 B x 40 H x 46 D CM

Topblad: 60 B x 46 D x 2,5 H CM

Waskom: 50 B x 40 D x 15 H CM

Kolomkast: 35 B x 170 H x 32 D CM

Spiegelkast: 60 B x 65 H x 17 D CM

LED Spiegelverlichting

Badkamermeubel Medusa 60 CM dient u zelf in elkaar te zetten.
Waarde
02-04-2015

Mevrouw

ik ben er nog steeds verliefd op.<br /> favoriete plek in het huis geworden.<br /> <br /> 5 steren voor levering!<br /> jullie hebben me netjes een uur voor de levering gebeld en gecontroleerd op schade.<br /> <br /> ik kom gauw terug

    Schrijf uw recensie !