Badmeubel Amro 60CM

SKU:

Badkamermeubel Amro 60CM

Complete Badkamermeubel Set

Badmeubel

Keramische Wastafel

Grote Kolomkast

Led Spiegel

Niet op voorraad:
 895,00
Inclusief BTW 5 tot 9 werkdagen
REF-2023
Badmeubel Breedte
Aantal

Badkamermeubel Amro 60CM

Met het badmeubel Amro 60CM ontdekt u het toppunt van stijl en functionaliteit met dit exclusieve badmeubel, vervaardigd uit hoogwaardig MDF en gehuld in de warme uitstraling van licht eikenhout met verfijnde zwarte accenten. Dit badmeubel is niet zomaar een functioneel element in je badkamer, maar een verfijnde toevoeging die de badkamer naar een hoger niveau tilt. 

Het strakke ontwerp van het badmeubel Amro 60CM wordt geaccentueerd door de zachte, expressieve tint van licht eiken, waardoor een tijdloze elegantie ontstaat die naadloos aansluit bij diverse interieurstijlen. De zwarte details, subtiel geïntegreerd in de greeploze laden en omlijsting, voegen een vleugje moderniteit toe en maken van dit badmeubel een echte eyecatcher.

Het badmeubel Amro 60CM is voorzien van een duurzame zwarte keramische wastafel, die niet alleen functioneel is maar ook bijdraagt aan de chique uitstraling van het geheel. De kolomkast, ontworpen in dezelfde stijl als het badmeubel, biedt extra opbergruimte zonder concessies te doen aan de elegante vormgeving.

Als kers op de taart wordt het badmeubel 60CM geleverd met een LED-spiegel in een sierlijke druppelvorm. De ingebouwde LED-verlichting zorgt niet alleen voor een helder en goed verlicht spiegelbeeld, maar voegt ook een eigentijdse sfeer toe aan je badkamer. Het minimalistische design van de spiegel past perfect bij het geheel en creëert een harmonieus samenspel van vormen en materialen.

Het gehele badmeubel beschikt over soft-close lades en deuren, is een gebruiksklaar meubel dat direct geïnstalleerd kan worden en wordt geleverd met alle benodigde montageaccessoires.

Met het badmeubel 60CM haal je niet alleen een functioneel element in huis, maar een compleet designstatement dat jouw badkamer transformeert tot een oase van luxe en stijl. Ervaar de perfecte samensmelting van vakmanschap, elegantie en functionaliteit met ons badmeubel in licht eiken met zwarte accenten. Upgrade jouw badkameren geniet dagelijks van de subtiele pracht van dit badkamermeubel.

Badkamermeubel Amro 60CM omvat de volgende onderdelen:

Badmeubel: 60 B x 50 H x 46 D CM

Keramische Wastafel: 60 B x 47 D CM

Kolomkast: 120 H x 27 B x 30 D CM

Led Spiegel: 60 B x 80 H x 2 D CM