Douchedeur Kopen? | Verstelbare Douchedeuren

Douchedeuren

Een douchedeur is de perfecte oplossing om uw inloopdouche of douchecabine af te sluiten. Wij verkopen de douchedeur in verschillende afmetingen en voor verschillende toepassingen. Bekijk direct ons assortiment met scherpe geprijsde douchedeuren!

Douchedeuren

Subcategorieën

  Er zijn 58 producten.

  Item 1-20 van 58 in totaal item(s)

  Douchedeuren, Nisdeuren, Schuifdeuren en Pendeldeuren voor Badkamer en Douche.

  Douchedeuren, schuifdeuren of nisdeuren voor de badkamer? Douchedeuren tussen 2 muren? Hier vindt u alle soorten douchedeuren voor de badkamer of douche. Verschillende maten, diktes, kleuren glas. Gloednieuwe schuifdeuren voor de badkamer tegen outlet prijzen.

  Douchedeur sluit op een nette manier uw douche af.

  Een douchedeur is een praktische oplossing om op een nette manier uw douche af te sluiten. Zelfs bij een inloopdouche is het fijn als er een deur voor hangt. De deur helpt ook nog eens om het water tegen te houden. Ideaal als u bijvoorbeeld twee muren geplaatst heeft en u deze wilt afsluiten met een deur. In ons assortiment kan u een douchedeur op maat bestellen. De deur wordt in de juiste maat geleverd en kan direct in uw douche geplaatst worden. 

  Douchedeur op maat.

  Natuurlijk is geen enkele douche dezelfde afmetingen. Het is afhankelijk van de afmetingen van uw badkamer welke maat douchedeur erin past. Met een douchedeur op maat kan u doorgeven welke afmetingen u nodig heeft. In ons assortiment hebben we verschillende afmetingen en diktes. Elke deur wordt gemaakt van hoogwaardig veiligheidsglas. U heeft dus nog jaren plezier van uw nieuwe deur. De kleinste douchedeur in ons assortiment is een douchedeur 70 cm. Maar we hebben ook hele grote deuren zoals een douchedeur 90 cm voor een extra grote entree. 

  Douchedeur 70 cm voor een kleine doucheruimte.

  Heeft u een vrij kleine doucheruimte? Dan kan u kiezen voor een douchedeur 70 cm. De douchedeur past perfect in een kleine doucheruimte. Uiteraard kan u ook een kleine deur plaatsen terwijl de rest van de ruimte voorzien is van muren. De kleine opening scheelt u weer schoonmaakwerk, omdat u minder glas hoeft schoon te maken. Uiteraard kan u ook voor een douchedeur met anti-kalk coating kiezen. Dit bespaart een hoop werk en zeepresten blijven niet meer zitten.

  Douchedeur 80 cm als standaard maat.

  De douchedeur 80 cm wordt meestal als standaard maat in de badkamer gebruikt. Let bij de aanschaf van de deur overigens niet alleen op de afmetingen. U kan bijvoorbeeld voor een ruimtebesparende douchedeur 80 cm kiezen of voor een standaard douchedeur. Bij een ruimtebesparende deur kan u denken aan een schuifdeur. U behoudt zo de draai in uw badkamer. 

  Douchedeur 90 cm voor extra ruimte.

  Wilt u een extra ruime entree of is uw doucheruimte extra groot? Een douchedeur 90 cm zorgt ervoor dat u extra ruimte heeft om binnen te treden. De extra grote entree is perfect als u samen gaat douchen of als u mindervalide bent. U kan zo eenvoudig met een rolstoel of rollator naar binnen. 

  Glazen douchedeur geven een moderne uitstraling.

  Een glazen douchedeur is in de moderne badkamer eigenlijk overal standaard. Het geeft de doucheruimte een moderne uitstraling. U heeft echt een plekje waar u kan ontspannen of waar u de dag goed kan beginnen. We verkopen verschillende soorten glazen douchedeuren om af te stellen in uw badkamer.

  Goedkope douchedeur bestellen in onze outlet.

  Wilt u niet teveel geld kwijt zijn aan een glazen douchedeur? Bij Euro Outlet Center kan u uiteraard terecht voor een goedkope douchedeur. Al meer dan 25 jaar leveren we badkamers tegen outlet prijzen. Dankzij onze scherpe prijzen kan u voordelig een nieuwe douchedeur uitzoeken en bestellen. 

  Douchedeur kopen in de showroom.

  Wilt u veel liever een douchedeur kopen in de showroom? Geen probleem, dit kan in onze uitgebreide showroom in Bussum. In Bussum staat doordeweeks en op zaterdag een klantvriendelijke medewerker voor u klaar. We helpen u graag bij het uitzoeken van een douchedeur en we geven u advies over de mogelijkheden. Een douchedeur kopen is eigenlijk nog nooit zo eenvoudig geweest als bij de Euro Outlet Center.