Betaalmogelijkheden.

Artikelen die u via onze webshop besteld kunt u online betalen met iDeal, Bancontact, PayPal of bankoverschrijving.

iDeal 

euro%20outlet%20center%20-%20ideal.png

Via deze betaalmethode kunt u online, veilig via uw eigen bank betalen. De meeste banken in Nederland zijn bij dit initiatief aangesloten, zoals de ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Friesland Bank, Triodos Bank, van Lanschot Bankiers & Knab. Bij de betaling wordt u doorgeleid naar de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank. Het voordeel van iDeal is dat wij enkele seconden na uw betaling al direct de status van de betaling kunnen zien, zodat wij meteen uw bestelling kunnen verzenden. Kiest u voor iDEAL, dan heeft u uw bestelling meestal de volgende werkdag in huis, indien u op werkdagen voor 15:00 uur besteld.

www.ideal.nl

Bancontact

Euro Outlet Center - Bancontact.png

Sinds 2006 is het voor de Belgische consumenten mogelijk om met Bancontact online betalingen te doen. Een betaling met Bancontact is zeer eenvoudig. Op de betaalpagina selecteert men Bancontact als betaalmethode. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kunt u uw eigen bank selecteren. Hierna komt u terecht in de vertrouwde internetbankieromgeving en kunt u inloggen om de bestelling af te ronden. 

www.bancontact.be

PayPal

paypal%20logo.pngEuro%20Outlet%20Center%20-%20Visa%20BetaEuro%20Outlet%20Center%20-%20mastercard.

PayPal is een populair en veilig betaalmiddel op internet. Als u een PayPal rekening heeft, kunt u uw bankrekening of creditcard koppelen aan uw PayPal rekening. Middels deze koppeling kunt u een bedrag overmaken naar uw PayPal rekening. Daarna kunt u vanaf uw eigen PayPal rekening bestellen en afrekenen bij ons. Een Paypal overboeking is binnen enkele seconden binnen en daarna gaan wij direct over tot de verzending van uw bestelling. Wereldwijd zijn er al meer dan 150 miljoen rekeninghouders bij PayPal aangesloten en is daarmee een algemeen geaccepteerd en betrouwbare betaalmethode. 

www.paypal.nl

Bankoverschrijving

overboeking.jpg

Betaalt uw liever met een handmatig bank overboeking? Ook dit is mogelijk bij ons. Kies bij het afrekenen dan voor bankoverschrijving en maak het bedrag met de betreffende referentie over. Houdt er rekening mee dat de verwerkingstijd van een overboeking langer duurt andere betaalopties. Zodra uw bedrag binnen is zullen wij uw bestelling in behandeling nemen.

Pinnen of Contant

pinnen%20logo.jpgEuro%20Outlet%20Center%20-%20Contant%20b

Indien u bij ons in de winkel besteld of vooraf een bestelling plaatst, dan kunt ook met pin of contant betalen in onze winkel.

SSL

SSL.jpg

www.eurooutletcenter.nl maakt gebruik van beveiligde SSL verbindingen (https://) waardoor alle betalingen veilig worden verwerkt. Het is belangrijk om te weten dat al uw gegevens via een beveiligde SSL verbinding (Secured Connection) verstuurd worden. U herkent een beveiligde verbinding aan het SSL slotje in de webbrowser. Met de SSL (Secure Socket Layer) verbinding beveiligen wij uw persoonlijke gegevens tegen misbruik van derden. Waar u op www.eurooutletcenter.nl gegevens invoert, wordt gebruikt gemaakt van deze SSL verbinding. De SSL beveiliging is een standaard en veel gebruikte procedure op websites wereldwijd.