Filter op

Type Douchecabine
meer... minder
Afmeting
meer... minder
Douchebak
meer... minder
Maandag t/m Zaterdag van 10:00-18:00 - Euro Outlet Center - Badkamer en Sanitair
Complete Douchecabines en Gesloten Douchecabines

Complete Douchecabines

Een complete douchecabine kopen? Bij ons vindt u het grootste assortiment complete douchecabines van Nederland. Een ruime keus aan kwalitatieve en betaalbare complete douchecabines in verschillende maten, modellen en kleuren. Bestel simpel online uw complete douchecabine, bij ons is het altijd uitverkoop!

Complete Douchecabines

Subcategorieën

  Douchecabine Tresto 90 x 90 CM

  Douchecabine Tresto 90X90X215

  Prijs  998,00

  Complete Gesloten Douchecabine 90X90X215 Tresto Complete Douchecabine 90x90 Kit Vrij - Veiligheidsglas Weinig Onderhoud Mogelijk in Diverse Kleuren, Maten en Uitvoeringen. 

  Douchecabine Palma 120x80x215cm

  Douchecabine Palma 120X80X215

  Prijs  1.580,00

  Complete Gesloten Douchecabine 120X80 Palma Douchecabine is zowel LINKS als RECHTS leverbaar. Douchecabine is zowel in helder glas als mat glas te bestellen. Kit vrije montage voor optimaal...

  Douchecabine Fiona 120x80x215cm

  Douchecabine Fiona 120X80X215

  Prijs  1.580,00

  Complete Gesloten Douchecabine 120X80X215 Fiona Douchecabine is zowel LINKS als RECHTS leverbaar! Douchecabine is zowel met Blank glas of met Mat glas te bestellen! Siliconen kitvrij montage...

  Complete Douchecabines en Gesloten Douchecabines.

  Zoekt u een complete douchecabine? Ontdek hier ons uniek en voordelig assortiment standaard of compleet gesloten douchecabines om uw badkamer in te richten. Bij Euro Outlet Center vindt u alle soorten complete douchecabines uitgerust met alle opties die u wenst. Deze modellen zijn steeds voorzien van douchewanden zodat de douchecabine compleet gesloten en dus ook waterdicht is. Bepaal zelf de afmetingen en uitvoering van het model die op uw wensen aansluit.

  Compleet gesloten douchecabines - Tegelen niet nodig.

  Gesloten douchecabines, inclusief achterwanden, zijn de ideale oplossing voor ruimtes die niet voorzien zijn van tegelwerk van onder tot tegen het plafond. Een compleet gesloten douchecabine zorgt ervoor dat het geheel netjes wordt afgesloten. Bovendien zal er zo geen water op de muren terechtkomen. Een compleet gesloten douchecabine kan zo in principe in elke kamer worden geplaatst en zijn beschikbaar in verschillende maten. Ze worden compleet geleverd en zijn simpel en snel te plaatsen. Bij Euro Outlet Center vindt u de beste modellen complete gesloten douchecabines voor lage outlet prijzen.

  Gloednieuwe douchecabines voor outlet prijzen.

  Euro Outlet Center biedt u gloednieuwe modellen compleet gesloten cabines aan in alle denkbare maten. Dit alles in topkwaliteit en voordelige prijzen. De complete douchecabine wordt geleverd met alle benodigdheden om dit sanitair zelf en goedkoop te kunnen installeren. Inclusief de materialen om het zelf in elkaar te zetten en te plaatsen. Dankzij de heldere handleiding kunt u onmiddellijk aan de slag. In no-time staat hij in elkaar en is hij klaar voor gebruik.

  Ontdek online of in onze showroom het ruime aanbod aan verschillende modellen en afmetingen. U kunt de complete douchecabine ineens bestellen waarnaar deze binnen een aantal dagen afgeleverd wordt door ons. 

  Douchecabines compleet - Diverse afmetingen beschikbaar.

  Douchecabine vervangen? Wilt u uw badkamer opnieuw inrichten? Dan kunt u eenvoudig en betaalbaar uw nieuwe douchecabine bij ons bestellen. Ontdek de verschillende formaten in onze online winkel. Stel uzelf hierbij de vraag wat u verkiest als formaat of uitvoering. De meest voorkomende maten zijn 100x100CM, 90x90CM en 120x80CM. Uiteraard zijn er nog veel meer maten waar u een keus uit kunt maken, gebruik hiervoor onze maten-filter. Hou bovendien ook rekening met de afmetingen (zowel de breedte als de diepte) van de ruimte waarin u de complete douchecabine gaat plaatsen. Er zijn zowel kwartronden als rechthoekige douchecabines compleet beschikbaar. Denk aan de ruimte die u nodig hebt om vrij te kunnen bewegen. Er is namelijk niets zo vervelend als uit een douchecabine stappen in een benauwde ruimte. 

  Douchecabines Compleet Uitverkoop.

  Een douchecabine kopen in de uitverkoop? Bij ons is het altijd uitverkoop, daar wij altijd de mooiste douchecabines aanbieden tegen outlet uitverkoop prijzen. Twijfelt u nog over welke soort complete douchecabine bij u past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom in Bussum en kom eens staan in een van onze compleet gesloten douchecabines. Wij helpen u spoedig en op een professionele manier verder. Bezoek ook onze showroom voor een speciale en persoonlijke aanbieding. Bij ons vindt u altijd een douchecabine en sanitair dat bij u past. Zoek dus niet verder naar een douchecabine outlet aanbieding in de uitverkoop.