Goedkope Inloop Douche en Douchewanden Kopen?

Inloopdouche

Een inloopdouche past helemaal in een moderne badkamer. Naast de strakke uitstraling neemt de inloopdouche minder ruimte in beslag. In onze webshop kunt u terecht voor douchewanden en kranen om uw inloopdouche af te maken. 

Inloopdouche

Subcategorieën

  Creëer uw eigen wellness met een inloopdouche.

  De luxe van een inloopdouche komt u vaak tegen in de spa of wellness. U voelt u zich heerlijk vrij onder de douche en u wordt niet meer opgesloten met muren of wanden. Elke dag kunt u genieten van uw eigen wellness terwijl u gewoon thuis onder de douche staat. Dit gevoel creëert u eenvoudig bij de aanleg van een nieuwe badkamer. In ons assortiment komt u alles tegen om uw douche compleet te maken. U kunt bijvoorbeeld een glazen douchewand bestellen om opspattend water tegen te houden. Of u kunt de kranen in onze webshop bestellen, zodat u kunt genieten van stromend water onder uw douche. 

  Inloopdouche kopen voor uw badkamer.

  U heeft misschien een schets gemaakt of laten maken van uw nieuwe badkamer. Aan de hand van uw eigen plattegrond heeft u een idee wat de afmetingen van uw nieuwe inloopdouche zijn. In onze shop kunt u vervolgens alles voor uw inloopdouche kopen. Komt u er even niet uit welke benodigdheden u nodig heeft? Geen probleem, onze vriendelijke medewerkers helpen u graag. Dit kan zowel online als via onze showroom in Bussum. We hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het leveren van badkamers. Dankzij onze ervaring kunnen we uitstekend met u meedenken bij een inloopdouche kopen. 

  Inloopdouche maken in uw badkamer.

  Een inloopdouche maken is gelukkig niet ingewikkeld. Het neemt ook minder ruimte in beslag vergeleken met een douchecabine. U hoeft enkel een hoek beschikbaar te hebben waar u een wand plaatst. Dit kan een stenen wand zijn of een glazen wand. Voor een glazen douchewand kunt u bij ons terecht. Met de afmetingen bent u vrij om te bepalen hoe groot u de wand wilt hebben. U kunt dus echt een beschikbare ruimte in uw badkamer pakken en hier een inloopdouche maken. Vervolgens laat u de vloer onder afschot lopen, zodat het water weg kan lopen. De benodigdheden om uw inloopdouche te maken bestelt u eenvoudig in onze webshop.

  Douchewand inloopdouche bestellen.

  De meeste mensen kiezen bij een inloopdouche alsnog voor een douchewand. Dit is vooral om opspattend water tegen te houden. U wilt tenslotte niet dat uw complete badkamer nat is na het douchen. Voor een douchewand inloopdouche kunt u bij ons terecht. We verkopen verschillende vrijstaande wanden om uw douche voor een deel of volledig af te sluiten. Hierbij kunt u kiezen uit diverse afmetingen en verschillende diktes. U kunt zelfs een douchewand inloopdouche bij ons bestellen met een antikalk coating. U voorkomt zo dat u elke dag moet poetsen om de wand schoon te houden. 

  De standaard afmetingen inloopdouche.

  Als u glazen wanden wilt plaatsen rond uw inloopdouche, dan bent u afhankelijk van standaardafmetingen. Gelukkig verkopen wij de douchewand inloopdouche in verschillende afmetingen. De afmetingen inloopdouche beginnen in ons assortiment al vanaf 50 cm tot maximaal 160 cm breed. U bent dus redelijk flexibel met onze afmetingen inloopdouche. 

  Inloopdouche met deur.

  U kunt eventueel een inloopdouche met twee betegelde wanden maken, en daarin een deur plaatsen. U kunt nog steeds de douche inlopen, maar de douche zelf is afgesloten. Een inloopdouche met deur is de oplossing om het water binnen de douche te houden. Uiteraard kunt u in ons assortiment terecht voor een inloopdouche met deur. We verkopen de inloopdouches in verschillende afmetingen. Wilt u graag advies over een passende deur? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom in Bussum. Wij adviseren u graag over uw nieuwe inloopdouche.