Douchewand kopen? | Douchewanden in alle maten ✔️

Douchewanden

Een douchewand is perfect om opspattend water tegen te houden. Bij het plaatsen van de wand blijft het effect van een inloopdouche behouden. In ons assortiment verkopen we de douchewand in diverse afmetingen en maten. 

Douchewanden

Subcategorieën

  Douchewanden en Badkamer Inloop Douchewanden.

  Douchewand voor de badkamer kopen voor de laagste outlet prijs? Wij leveren glazen inloop douchewanden voor de badkamer in alle maten. 6, 8, 10 of 12MM dik veiligheidsglas douchewanden in maten vanaf 50 tot 160 CM Breed. Wij hanteren altijd Outlet Prijzen voor Gloednieuwe Producten!

  Douchewand gemaakt van veiligheidsglas.

  Een vrijstaande douchewand is absoluut niet gevaarlijk om in uw badkamer te plaatsen. De wand wordt volledig gemaakt van veiligheidsglas en kan tegen een stootje. Zelfs als de wand kapot zou gaan breekt het glas niet in duizenden stukjes. Er komt hoogstens een ster of beschadiging in het glas, maar de wand blijft intact. Dit maakt het veilig om te gebruiken in de badkamer. Daarbij kan de glazen muur echt tegen een stootje. U hoeft dus niet bang te zijn dat deze snel kapot gaat. Daarbij creëert u wel het ruimtelijke effect dat uw badkamer groter lijkt met een douchewand van glas. Vooral in vergelijking met een douchecabine

  Douchewand kopen in verschillende afwerkingen.

  Een douchewand is absoluut niet standaard in onze showroom. Wij hebben de glazen douchewand in verschillende afwerkingen. U kan voor standaard veiligheidsglas kiezen, maar ook voor mat glas. U krijgt zo extra privacy in de badkamer. U kan ook kiezen voor een ander ophangsysteem, waarbij uw glas zwevend gemonteerd lijkt te zijn in de badkamer. Dit is natuurlijk prachtig in een design badkamer. Daarbij kan u ook nog eens kiezen uit verschillende diktes en afmetingen. Dit gaat puur om wat u kwijt kan in de badkamer en mooi vindt om naar te kijken.

  Glazen douchewand is een luxe in uw badkamer.

  In plaats van een douchecabine kan u een prachtige glazen douchewand plaatsen. Dit geeft echt een gevoel van luxe in uw eigen badkamer. U kan door uw douchewand heenkijken, waardoor er natuurlijke lichtval onder uw douche ontstaat. Dankzij een anti kalk coating hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken over het schoonhouden van de ruit. Kalk en zeepresten blijven er minder snel aan plakken en kunnen eenvoudig verwijderd worden. Uw ruit blijft zo echt lang mooi en een glazen douchewand ziet er natuurlijk prachtig uit. Dit past echt thuis in uw nieuwe design badkamer.

  Ontdek de laatste aanbiedingen voor een nieuwe douchewand.

  U heeft recent een nieuwe badkamer in huis geplaatst, maar u heeft spijt dat u niet gekozen heeft voor een douchewand. Uw inloopdouche zorgt ervoor dat de complete badkamer nat is na het douchen. Het kost veel tijd om het water weer op te ruimen voor de volgende mag douchen. Gelukkig kan u via onze website een goedkope douchewand kopen. Wij hebben altijd een aantal glazen ruiten tegen outlet prijzen. Uiteraard wel met de kwaliteit die u van ons gewend bent. U kan uw nieuwe douchewand altijd nog achteraf in uw badkamer laten monteren. Zo bent u direct van het opspattende water af!

  Bezoek onze douchewand showroom in Bussum.

  Wilt u graag een douchewand kopen? In onze showroom in Bussum kan u verschillende modellen bekijken. Met ruim 25 jaar ervaring in badkamers kunnen wij u altijd van een uitstekend advies voorzien. Daarbij betaalt u bij ons altijd de scherpste prijs voor uw nieuwe douchewand. Bezoek vandaag nog onze showroom of bekijk ons assortiment online in onze webshop. Online kan u direct een bestelling plaatsen en rekenen op een snelle levering. Wij zorgen voor een betrouwbare levering van uw nieuwe badkamer aan huis. Dankzij een snelle levering kan u meteen aan de slag met uw nieuwe badkamer.