Badmeubel Neo Zwart 120CM

SKU:

Badkamermeubel Neo Mat Wit 120CM

Complete Badkamermeubel Set

Badmeubels

Keramische Waskom

Kolomkast

Led Spiegel

Niet op voorraad:
 1.099,00
Inclusief BTW 5 tot 9 werkdagen
REF-3851
Badmeubel Breedte
Spiegel
Wastafel
Aantal

Badkamermeubel Neo Mat Zwart 120CM

Stap in de wereld van verfijning en eigentijds design met het Badkamermeubel Neo Mat Zwart 120 cm, een meesterwerk dat perfectie belichaamt in zowel functionaliteit als esthetiek. Deze onderscheidende badmeubelset is niet zomaar een toevoeging aan je badkamer; het is een statement van stijl en moderniteit.

Deze exquise badmeubelset is zorgvuldig ontworpen als een samenspel van twee delen, die op harmonieuze wijze samenkomen tot een naadloos geheel. De bovenkant van het Neo Mat Zwart 120 cm badmeubel pronkt met een verfijnde waskom, terwijl de onderkant een ruime lade herbergt om al je benodigdheden op te bergen in stijl.

Vervaardigd uit hoogwaardig MDF straalt het Neo Mat Zwart 120 cm badkamermeubel duurzaamheid uit, met een unieke visuele uitstraling die zich onderscheidt van de rest. De soft-close sluiting van de lade zorgt voor een fluisterstille en moeiteloze ervaring, en de ambiance wordt versterkt door de inbegrepen led-spiegel, die een eigentijdse flair toevoegt aan je badkamer.

De toevoeging van een royale kolomkast biedt niet alleen extra opbergruimte, maar verzekert je ook van een georganiseerde en opgeruimde badkameromgeving. De Neo Mat Zwart 120 cm badmeubelset wordt geleverd als een volledig kant-en-klaar pakket, inclusief alle benodigde montagematerialen, waardoor de installatie vlot en zonder gedoe verloopt.

Geef je badkamer een vleugje moderniteit met het Badkamermeubel Neo Mat Zwart 120 cm - een meesterlijke samensmelting van stijlvol design en praktische functionaliteit. Transformeer je badkamer tot een oase van comfort en esthetiek met dit unieke badmeubel dat de norm overstijgt.

Badkamermeubel Neo Mat Zwart 120CM omvat de volgende onderdelen:

Badmeubel Bovenkant: 120 B x 30 H x 46 D CM

Badmeubel Onderkant: 120 B x 35 H x 46 D CM

Kolomkast: 160 H x 40 B x 40 D CM

(Optie) Keramische Waskom Recht: 46 B x 46 D x 12 H CM

(Optie) Keramische Waskom Bol: 41 B x 41 D x 12 H CM

(Optie) Led Spiegel Rechthoekig: 120 B x 60 H x 2 D CM

(Optie) Led Spiegel Druppel: 60 B x 80 H x 2 D CM

(Optie) Led Spiegel Rond: 100 B x 100 H x 2 D CM