• VierkanteLed Spiegel
  • Druppel Led Spiegel
  • Ronde Led Spiegel
  • Keramische Wastafel
  • Solid Surface Wastafel

Badmeubel Hilo Zwart Marmer 60CM

SKU:

Badkamermeubel Zwart Marmer 60CM

Complete Badkamermeubel Set

Badmeubels

Wastafel

Led Spiegel

Niet op voorraad:
 699,00
Inclusief BTW 5 tot 9 werkdagen
REF-3824
Badmeubel Breedte
Spiegel
Kolomkast
Wastafel
Aantal

Badkamermeubel Hilo Zwart Marmer 60CM

Ontdek de allure van het badmeubel Hilo 60cm zwart marmer, een prachtige, luxe toevoeging aan je badkamer die deze transformeert tot een oase van stijl en organisatie. Het hedendaagse mat zwarte marmer look ontwerp voegt een vleugje moderne elegantie toe en harmonieert naadloos met diverse badkamerstijlen.

Het mat zwarte badmeubel Hilo 60cm bestaat uit twee afzonderlijke meubels met royale lades, waardoor het de ideale oplossing biedt voor geordende opbergruimte. Of het nu gaat om het opbergen van favoriete badkamerbenodigdheden, handdoeken of andere essentials, het mat zwarte badmeubel Hilo 60cm voorziet in alle behoeften voor een georganiseerde badkamer.

Personaliseer jouw badkamermeubel volledig naar jouw wensen door te kiezen tussen een duurzame Solid Surface wastafel voor een eigentijdse uitstraling of de tijdloze charme van een keramische wastafel. Beide opties beloven niet alleen esthetiek, maar ook praktisch gebruiksgemak. Daarnaast heb je de flexibiliteit om het meubel te bestellen met of zonder kolomkast, zodat je de indeling van je badkamer perfect kunt afstemmen op jouw behoeften. Verder kun je de ervaring compleet maken door te kiezen voor een andere LED-spiegeloptie die bij jouw stijl en voorkeuren past. Zo biedt het mat zwarte badkamermeubel Hilo 60cm niet alleen functionaliteit, maar ook een geheel op maat gemaakte esthetiek voor jouw persoonlijke oase van comfort.

Gemaakt van hoogwaardig MDF-materiaal, biedt het mat zwarte badkamermeubel Hilo 60cm duurzaamheid en een moeiteloze installatie. Het meubelstuk kan direct worden opgehangen, waardoor zowel professionals als doe-het-zelvers gemakkelijk en snel aan de slag kunnen.

Dankzij zijn verticale ontwerp maximaliseert het mat zwarte badkamermeubel Hilo 60cm de beschikbare ruimte in jouw badkamer, waardoor het de ideale keuze is voor compacte badkamers waar efficiënt gebruik van de ruimte essentieel is.

Upgrade je badkamer met het mat zwarte badkamermeubel Hilo 60cm - een doordachte combinatie van stijl en functionaliteit. Ontworpen met aandacht voor detail, creëert het een ruimte van luxe en comfort. Maak van jouw badkamer een ware oase met het mat zwarte badkamermeubel Hilo 60cm.

Badkamermeubel Hilo Mat Zwart 60CM omvat de volgende onderdelen:

Badmeubel Boven: 60 B x 30 H x 46 D CM

Badmeubel Onder: 60 B x 35 H x 46 D CM

(Optie) Keramische Wastafel: 60 B x 46 D CM

(Optie) Solid Surface Wastafel: 60 B x 10 H x 46 D CM

(Optie) Kolomkast Let op: mat zwart: 135 H x 35 B x 35 D CM

(Optie) Led Spiegel Vierkant: 60 B x 80 H x 2 D CM

(Optie) Led Spiegel Druppel: 60 B x 80 H x 2 D CM

(Optie) Led Spiegel Rond: 60 B x 60 H x 2 D CM