Douchecabine Nardo 90 X 90 X 220 CM
 • Douchecabine Nardo 90 X 90 X 220 CM
 • Douchecabine Nardo 90 X 90 X 220 CM
 • Douchecabine Nardo 90 X 90 X 220 CM
 • Douchecabine Nardo 90 X 90 X 220 CM
 • Douchecabine Nardo 90 X 90 X 220 CM
 • Douchecabine Nardo 90 X 90 X 220 CM
 • Douchecabine Nardo 90 X 90 X 220 CM
 • Douchecabine Nardo 90 X 90 X 220 CM
 • Douchecabine Nardo 90 X 90 X 220 CM
 • Douchecabine Nardo 90 X 90 X 220 CM

Douchecabine Nardo 90X90X220

SKU:

Gesloten Complete Douchecabine Nardo 90X90X220CM

 • - Gesloten Douchecabine 90 x 90 x 220 CM
 • - Luxe Kwartronde Douchecabine 90 x 90
 • - Kant en Klare Easy- Click Opbouwdelen
 • - Rondom Compleet Gesloten, Waterdicht
 • - Super Snel Opgebouwd en Direct te Gebruiken
 • - Achterwanden in Kleur, Ondoorzichtig
 • - Elk Model Heeft een Unieke Uitrusting
 • - Regendouche, Massagestralen, Handdouche
 • - Radio, Speaker, Afzuiger, Kleuren LED
 • - Glazen Planchet, Uitklapbaar Stoeltje
 • - Uitgevoerd met Waterval in het Middenpaneel
 • - Compleet Uit 4mm Extra Gehard Veilheidsglas
 • - Inclusief 2 Aansluitslangen Warm/Koud Water 
 • - Inclusief Sifon en Flexibele Afvoerslang 1 m
 • - Inclusief Douchebak met Verstelbare Pootjes
 • - Verchroomde Messing Mengkraan 3 Standen
 • - Helder Glas, Half- of Vol Mat Glas Voorkant
 • - Eenvoudige en Snelle Montage
 • - Gesloten Douchecabine 90 x 90 x 220 Nardo
 • KLIK HIER VOOR HET NIEUWE MODEL!
Niet op voorraad:
 1.279,00
Inclusief BTW 5 tot 9 werkdagen
REF-2760
Afmeting
Glas
Type Douchecabine
Aantal

Kwartronde Gesloten Complete Douchecabine Nardo 90 x 90 x 220 CM

Complete douchecabine Nardo 90 x 90 x 220 cm is een luxe compleet gesloten kwartronde douchecabine die voorzien is van allerlei gemakken waarbij goed nagedacht is over ontwerp, kwaliteit en gemak. Het design is een genot voor het oog wat er voor zorgt dat u al met al jarenlang kunt blijven genieten van deze douchecabine. De kwartronde complete douchecabine 90 x 90 Nardo is rondom compleet gesloten en dus waterdicht. U kunt hem direct overal plaatsen zonder aanpassingen te verrichten. Hij past ook vrijwel altijd op reeds bestaande verbindingen. U heeft alleen warm en koud water en een afvoerputje nodig. Voor radio, licht, ventilator etc. 1 stopcontact. Bij het ontwikkelen van deze douchecabine is er goed gekeken naar kwaliteit en gemak. De compleet gesloten douchecabine Nardo 90 x 90 komt in kant en klare klikbare delen en is zeer snel en eenvoudig te plaatsen. De gesloten complete douchecabine Nardo 90 x 90 werkt op elke soort ketel en geiser zonder dat u maar iets hoeft aan te passen. Hoge montagekosten en lange montagetijden behoren hiermee tot het verleden. De kwartronde complete douchecabine Nardo 90 X 90 wordt compleet geleverd met alle opties en toebehoren.

De kwartronde complete douchecabine Nardo 90 x 90 x 220 is los van alle kwaliteitsaspecten ook voorzien van vele gemakken om het douchen zo leuk mogelijk te maken. Zo is hij voorzien van verschillende opties zoals een blauw verlicht touchscreen bedieningsscherm waarmee u verschillende opties kunt bedienen. Een van de opties is de ingebouwde radio functie waar u uw favoriete fm zenders mee kunt beluisteren en 10 voorkeurszenders mee kunt opslaan. Ingebouwd in het dak zit ook de luidspreker waaruit uw lievelingsmuziek klinkt. Met het grote, duidelijke en eenvoudig bedienbare scherm bedient u ook de afzuiging van de gesloten complete douchecabine Nardo 90 x 90. Dit zorgt ervoor dat u ondanks de gesloten douchecabine voldoende zuurstof en frisse lucht in de cabine hebt. De ventilator is bevestigd op het dak en kan in of uitgeschakeld worden met het scherm. Het touchscreen scherm biedt ook de mogelijkheid om een analoge telefoonlijn te koppelen zodat u uw gesprekken ook tijdens het douchen kunt voeren. Ook schakelt u hiermee de grote LED kleuren verlichting in op het dak. De kleur verandert vloeiend en langzaam wanneer u deze aan zet wat zorgt voor een aangename en ontspannen sfeer. Kortom de compleet gesloten douchecabine Nardo 90 x 90 heeft vele opties om u lekker mee te verwennen tijden het douchen.

De gesloten kwartronde complete douchecabine Nardo 90 x 90 x 220 is uitgevoerd met een hoogwaardige mechanische 3 standen mengkraan. De mengkraan is vervaardigd uit verchroomd messing en werkt mechanisch wat zorgt voor een lange levensduur. De standenkraan van de complete douchecabine Nardo 90 x 90 bedient 3 opties: De grote regendouche in het dak van 25 cm Ø, de losse handdouche met 3 standen en de body massagestralen. Allen zijn voorzien van anti-kalk nopjes. Deze doucheopties werken altijd en alleen op waterdruk en werkt daarom altijd zonder stroom. De gesloten complete douchecabine Nardo 90 x 90 is voorzien van een opvouwbare stoeltje die belastbaar is tot 100 kg zodat u ook kunt zitten wanneer dat een keer nodig is.

Complete Douchecabine van Kwaliteit en Gemak

De douchebak van de gesloten complete douchecabine Nardo 90 X 90 X 220 cm is gemaakt van hoogwaardig abs sanitair acryl en gewapend met glasvezelmatten met versterkt glasvezel op een stalen frame. De douchebak heeft een antislipstructuur en voorkomt uitglijden wat zorgt voor een veilige omgeving voor jong en oud. De douchebak van de kwartronde complete douchecabine Nardo 90 X 90 voorkomt ook dat er langs de buitenzijde water naar beneden loopt. Het water stroomt op de douchebak naar binnen in de richting van de afvoer. Onder de douchebak is een stalen constructie verwerkt, waarop 5 in hoogte verstelbare pootjes zijn bevestigd. De douchebak kan dus worden aangepast naargelang de vloerhoogte en is zo nog steeds stabiel. De gesloten complete douchecabine Nardo 90 x 90 is voorzien van massieve en stevige gepoedercoate aluminium profielen die zorgen voor een sterke en solide basis en bevestiging van de glazen douchewanden op de douchebak. Externe bevestiging aan de muur is daarom niet nodig. Na montage schuift u de douchecabine Nardo 90 x 90 simpelweg tegen de muur en u bent klaar.

De kwartronde gesloten complete douchecabine Nardo 90 x 90 x 220 cm wordt geleverd met een zeer flexibele afvoerslang voor waterafvoer. Deze afvoerslang is ongeveer 1 meter lang en heeft een diameter van 40 mm. De slang kan dus eenvoudig worden aangesloten op uw afvoerput. Als de afvoerput een andere maat heeft kunt u deze simpel bijstellen naar 40 mm met een overschuifmof met rubberen afdichting. De complete douchecabine Nardo wordt 90 x 90 wordt geleverd met sifon en is voorzien van een haarzeefje, die je gemakkelijk van bovenaf kunt verwijderen en schoonmaken. De haarzeef wordt mooi bedekt door een chromen afdekklep. De gesloten complete douchecabine Nardo 90 x 90 wordt ook geleverd met 2 flexibele ijzer gevlochten aansluitslangen van half duim ½’’ voor warm en koud water. Dit vergemakkelijkt het aansluiten van warm en koud water op de kraan van de complete douchecabine Nardo 90 x 90. De complete douchecabine Nardo 90 x 90 is geheel vervaardigd uit extra gehard veiligheidsglas van 4 mm dik. Het paneel, de deuren en de voor- en achterruiten zijn allemaal gemaakt extra gehard veiligheidsglas. De douchedeuren sluiten veilig en stevig op elkaar aan met magnetische sluitstrips. De achterwanden zijn volledig in kleur, ondoorzichtig en ziet u dus niets door heen. Ook zijn de schuifdeuren van de douchecabine voorzien van handig wieltjes met knopjes om de deuren er bij groot onderhoud uit te klikken om zo de douchecabine eenvoudiger schoon te maken. Bij de gesloten complete douchecabine Nardo 90 x 90 is dus over alles nagedacht om het u zo eenvoudig mogelijk te maken.

Complete Douchecabine Nardo 90X90X220 Kenmerken:

Gesloten Douchecabine 90 X 90 X 220CM Nardo

Vorm: Kwartronde douchecabine

Kleur: Zwarte, ondoorzichtige achterwanden

Maten: 90 X 90 X 220 CM

Totaalhoogte: 220 CM 

Stahoogte: 197 CM 

Materialen: Veiligheidsglas, aluminium, rvs, abs sanitair acryl, glasvezel, staal

Glas: Rondom 4 mm gehard veiligheidsglas

Douchebak: ABS sanitair acryl versterkt met glasvezel

Douchebak hoogte: 15 CM hoge douchebak

Douchebak pootjes: 5 Individueel verstelbare voeten

Aansluitwaarde: 220- 230 V, 16A

Frequentie: 50/60 Hz

Aardevoorziening: Ja, geaard

Wateraansluiting: ½’’ duims (15 mm), 2 flexibele aansluitslangen inbegrepen

Waterafvoer: 40MM (diameter), 1 flexibele afvoerslang Inbegrepen 100 CM

Sifon: Inclusief sifon met haarfilter

Constructie: Duurzame aluminium profielen

Douchebak: Stalen douchebak frame met verstelbare pootjes

Type deuren: 2 Schuifdeuren

Type glasdeuren/voorwanden: Keuze uit helder glas, half mat glas, vol mat glas 

Type kraan: Mengkraan

Kraan: Verchroomde messing kraan

3 Standenkraan: Regendouche, handdouche, massagestralen

Kranen: Onze kranen werken altijd mechanisch

Massagestralen: 6 body massage stralen

Regendouche: Regendouche diameter 25CM

Handdouche: Ja, handdouche op glijstang inbegrepen

Verstelbare handdouche: Handdouche met 3 standen

Zitje: Uitklapbaar stoeltje (MAX 100KG)

Planchet: Glazen planchet inbegrepen

Spiegel: Nee, uitgevoerd zonder spiegel

Grepen: Verchroomde rvs deurgrepen

Bedieningspaneel: Touchscreen bedieningspaneel

Radio: Ingebouwde radio met geheugen voor 10 zenders

Afzuiger: Ingebouwde ventilator in het dakje

Luidspreker: Ingebouwde luidspreker in het dakje

LED verlichting: Kleuren LED verlichting rondom de regendouche

Kleurentherapie: Ja, in het dakje

Telefoonfunctie: Voorzien van analoge telefoonfunctie

Microfoon: Ingebouwde microfoon in het bedieningspaneel

Installatie handleiding: Duidelijke handleiding inbegrepen

Verpakking: 4 Veilig verpakte pakketten. 

CE Certificering: Ja, Europees keurmerk

Europese normering: EN15200, Europese norm voor douchecabines

Luxe Gesloten Douchecabine Nardo 90X90 Bestellen.

Alle aansluitingen (water, afvoer en elektriciteit) zijn flexibel en worden meegeleverd. De Douchecabine Nardo 90X90X220CM past direct op bestaande verbindingen. Alle slangen worden geleverd in een versterkte uitvoering. De waterslangen voor de Douchecabine zijn ijzer gevlochten en  ontworpen voor een maximale druk van 6 bar. De waterslangen naar de individuele douche elementen zijn in dubbelwandige ontwerp met textiel-insert. U hoeft zelf geen enkele aanpassingen te verrichten m.b.t. leidingen of cv ketels. Simpelweg opbouwen, aansluiten en genieten!

Wacht niet langer en verwen jezelf, en bestel in een paar muisklikken deze mooie compleet gesloten douchecabine Nardo 90 x 90. 

Waarde
27-06-2020

Erg mooi,en fijne douchecabine

We hadden deze besteld,binnen een week geleverd.<br /> Zeer mooi,snel opgebouwd en aangesloten .<br /> Goed advies over wat er mogelijk was op dit gebied.<br /> Euro Outlet Center is goed,vak bekwaam ,en goede service .<br /> Zeer te vreden met deze grandioose cabine.

  Waarde
  25-05-2019

  Snel gemonteerd

  Snel geleverd en snel gemonteerde douchecabine. Goede kwaliteit en met allemaal extra opties. Heel mooi.

   Schrijf uw recensie !