Douchecabine Zeus 90 x 90 x 225 CM. EXTRA HOOG
 • Douchecabine Zeus 90 x 90 x 225 CM. EXTRA HOOG
 • Douchecabine Zeus 90 x 90 x 225 CM. EXTRA HOOG
 • Douchecabine Zeus 90 x 90 x 225 CM. EXTRA HOOG
 • Douchecabine Zeus 90 x 90 x 225 CM. EXTRA HOOG
 • Douchecabine Zeus 90 x 90 x 225 CM. EXTRA HOOG
 • Douchecabine Zeus 90 x 90 x 225 CM. EXTRA HOOG
 • Douchecabine Zeus 90 x 90 x 225 CM. EXTRA HOOG
 • Douchecabine Zeus 90 x 90 x 225 CM. EXTRA HOOG
 • Douchecabine Zeus 90 x 90 x 225 CM. EXTRA HOOG
 • Douchecabine Zeus 90 x 90 x 225 CM. EXTRA HOOG
 • Douchecabine Zeus 90 x 90 x 225 CM. EXTRA HOOG
 • Douchecabine Zeus 90 x 90 x 225 CM. EXTRA HOOG
 • Douchecabine Zeus 90 x 90 x 225 CM. EXTRA HOOG

Douchecabine Zeus 90X90X225 EXTRA HOOG

SKU:

Complete Douchecabine 90X90X225 Zeus XL

 • -XL uitvoering met 205 cm stahoogte.
 • -Kitvrije douchecabine voor eenvoudig onderhoud!
 • -Kies uit mengkraan of thermostaatkraan
 • -Kies uit helder glas of mat glas voorkant
 • -Radio, led, afzuiger, zitje, regendouche en meer
 • -Witte glazen achterwanden zonder doorkijk
 • -Complete glazen douchecabine 
 • -Compleet geleverd met alle aansluitingen
 • -Complete douchecabine inclusief douchebak
 • -Stevig, kitvrij, compleet, duurzaam
 • -Kwartronde gesloten douchecabine Zeus XL 90x90
Niet op voorraad:
 1.568,00
Inclusief BTW 5 tot 9 werkdagen
REF-1502
Afmeting
Kraan uitvoering
Glas
Aantal

Complete Douchecabine Zeus XL 90X90

De complete gesloten douchecabine Zeus XL 90x90 is een prachtig optie voor mensen die op zoek zijn naar een rondom compleet gesloten douchecabine die stijlvol en functioneel is. Het model Zeus XL heeft extra veel stahoogte. Met een stahoogte van totaal 204 cm is dit de ideale douchecabine voor mensen die wat langer zijn. De complete douchecabine Zeus XL 90x90 is ontworpen om een geweldige douche-ervaring te bieden met behulp van vele handige opties en duurzame materialen. Dit model is bovendien kit vrij! Dus afkitten is niet meer nodig en zo is dit niet alleen een mooie maar ook duurzame keuze.

Materiaal en Maten 

De complete douchecabine Zeus XL 90x90 heeft een afmeting van 90x90x225cm en is compleet vervaardigd uit 5mm veiligheidsglas en hoogwaardige profielen van massief aluminium. Dit zorgt voor een sterke en duurzame constructie die lang meegaat. De kleur van de douchecabine is wit en heeft een totale stahoogte van 204 cm en de totale hoogte is 225cm. De hoogte van de douchebak instap is ongeveer 27 cm en een draagvermogen van ongeveer 130kg. De douchecabine heeft een geïntegreerde uitklapbare zitje met een maximaal gewicht van 100 kg. Voor het opbouwen van dit model heeft u minimaal 230 cm nodig. 

Onderhoud en Douchebak

De douchecabine Zeus XL 90x90 is zo ontworpen dat hij kit vrij opgebouwd kan worden. Dit betekent dat de douchecabine gemakkelijk te reinigen en te onderhouden is. De douchebak heeft een hoogte van 27 cm en is gemaakt van wit gewapend hoogwaardig sanitair acryl verstevigd met glasvezel op een stalen frame. De douchebak heeft een voor gemonteerde buitenrand van 1,2 cm die lekkage van water voorkomt. Onder de douchebak zitten verstelbare pootjes om deze af stellen voor de ondergrond. Daar heeft u ook de ruimte om de meegeleverde flexibele afvoerslang van ruim 1 meter lang onder neer te leggen (diameter 40mm)

Glazen douchewanden en Kraan

De gesloten douchecabine Zeus XL 90x90 heeft een moderne uitstraling dankzij de 5 mm gehard veiligheidsglas achterwanden in kleur, zonder doorkijk en zorgt er voor dat u dus niets ziet achter de douchecabine. U kunt de douchecabine zo vrijwel overal neerzetten zonder dat u de muren ziet. De douchecabine is voorzien van een ingebouwde mengkraan of thermostaatkraan, gemaakt van messing die verchroomd is afgewerkt met 4 uitgangen voor verschillende functies. De uitgangen zijn de extra grote regendouche, handdouche met 3 straalsoorten, 8 rug massage jets en de voetmassage. Deze functies bieden de gebruiker een luxe douche-ervaring en zorgen voor een ontspannen en aangename ervaring.

Bedieningsscherm

De elektrische kenmerken van de kit vrije douchecabine Zeus XL 90x90omvatten een touchscreen display voor bediening van de ventilator en luidspreker, FM-radio met voorkeurszenders, analoge telefoonlijn, LED kleurenverlichting in het dak en led verlichting in het achter paneel. Bovendien heeft de douchecabine een glasplaat met opbergrekje voor shampoo en andere badkamerbenodigdheden, spiegel en 2 shampoodispensers en een handdouche op glijstang.

Regendouche en Handdouche

De grote regendouche biedt een compleet nieuwe douche-ervaring en is voorzien van verlichting voor extra sfeer. In aanvulling op de regendouche, heeft deze douchecabine ook een mooie chromen handdouche met een welgevormde aansluitslang. De gebruiker heeft de mogelijkheid om drie verschillende waterstralen in te stellen voor de handdouche. In het dakje zit een ingebouwde ozon module die zorgt voor een antibacteriële reiniging van de douchecabine. Dit gaat automatische aan na elke douchebeurt.

Massagestralen

De rug / voetmassage functies zijn geïntegreerd in de douchecabine. Er zijn 8 rug massage jets die al geïntegreerd zijn en de voetmassage is voorzien van stevige massage noppen. De extra water sproeiers zorgen voor een comfortabele voetreflextherapie.

Uitvoeringen 

Kies bij de complete gesloten douchecabine Zeus XL 90x90 zelf uit een paar opties. Zoals de helder glas of mat glas voorwanden. En als kraan kunt u kiezen uit een mengkraan of thermostaatkraan.

Technische Gegevens

Alle aansluitingen (water, afvoer en elektriciteit) zijn flexibel en worden meegeleverd. U krijgt 2 flexibele aansluitslangen voor warm en koud water (1/2” – 15mm) en een flexibele afvoerslang (1m, 40mm). De douchecabine Zeus XL 90X90X225CM past vaak direct op bestaande verbindingen. Alle slangen worden geleverd in een versterkte uitvoering. Voor het gebruik van de elektrische functies zoals radio en verlichting heeft een stopcontact nodig (220-230V, 50/60 Hertz, 0,7A Schuko-aansluiting). U sluit de douchecabine eenvoudig aan met een stekker.  De waterslangen voor de douchecabine zijn ijzer gevlochten en  ontworpen voor een maximale druk van 6 bar. Meestal hoeft u geen enkele aanpassingen te verrichten m.b.t. leidingen of cv ketels. Een Nederlandse handleiding is inbegrepen. Simpelweg opbouwen, aansluiten en genieten van deze heerlijke compleet gesloten, kit vrije douchecabine Zeus XL 90x90cm.

Levering

Levering vindt plaats binnen enkele dagen en wij leveren bij u binnen achter de eerste voordeur.

De douchecabine Zeus XL 90x90 is verpakt in 4 handige dozen, veilig verpakt en gecontroleerd op volledigheid

Waarde
30-09-2020

Douchecabine Zeus 90x90x225 is zeer geschikt voor lange mensen!

We zijn door Euro Outlet prettig en kundig geadviseerd bij de aankoop van een douchecabine. Gekozen voor douchecabine Zeus aangezien enkele gezinsleden iets langer zijn dan 2 meter. We kunnen nu allemaal rechtop douchen. Heerlijk!<br /> De douchecabine is degelijk, heel mooi en prettig in gebruik. Service rondom installatie en in gebruik name hebben we als heel prettig ervaren.<br />

  Waarde
  25-03-2016

  Supercabine

  Objectieve informatieve en plezierige verkoop. Is echt kitvrij te installeren. Er komt geen druppel water buiten de cabine (met gesloten deuren). Perfecte inwendige stahoogte. Accessoires aan de wanden zoals zeepdispensers en spiegel zijn ook prima weg te laten. Gaten kun je dan sierlijk afdoppen.

   Schrijf uw recensie !