Douchecabine 80X80X200 Kwartrond Mina Mat Zwart

SKU:

Douchecabine Kwartrond  80x80CM Mina Mat zwart Helder Glas.

Helder Glas

6MM Veiligheidsglas

Aluminium Profielen

Tot 1 CM Verstelbaar

RVS Handgrepen

Magneetstrip Sluiting

200CM Hoog

Niet op voorraad:
 479,00
Inclusief BTW 5 tot 9 werkdagen
REF-3936
Afmeting
Douchebak
Type Douchecabine
Aantal

Kwartronde Douchecabine Mina Mat Zwart 80x80x200CM Helder Glas.

De mooie kwartronde douchecabine Mina 80x80x200CM is gemaakt van 6mm gehard veiligheidsglasstijlvol en praktisch aluminium profielen en rvs handgrepen. De moderne, stijlvolle uitstraling zorgt er voor dat deze douchecabine in elke badkamer goed tot zijn recht komt.

De 2 schuifdeuren op wielen zorgen voor een handige en praktisch opening zonder extra ruimte in beslag te nemen in de badkamer. De deuren rollen middels wielen in hun geleider profiel en dat zorgt voor stevige, gesloten en stabiele schuifdeuren. De douchecabine is bij het monteren tot 1 cm verstelbaar zodat u de douchecabine exact op maat kunt plaatsen.  

De schuifdeuren worden middels meegeleverd magneetstripsluiting gesloten en zorgen ervoor dat deuren veilig gesloten blijven tijdens het douchen. 

De douchecabine is zeer snel en gemakkelijk op te bouwen. De duidelijke, meegeleverde handleiding zorgt ervoor dat vrijwel iedereen deze douchecabine in elkaar kan zetten. 

De douchecabine heeft simpel en makkelijk te onderhouden deuren die er uit geklikt kunnen worden, gebruik alleen zachte, natuurlijke - bij uitstek geen bijtende schoonmaakmiddelen op de aluminium profielen.

De douchecabine is vervaardigd uit 6MM gehard veiligheidsglas dit zorgt voor extra veilig douche omgeving voor iedereen.

Specificaties

Maat: 80x80x200CM.

Type Glas: Helder Glas.

Materiaal: Mat Zwart Aluminium Profielen- Mat Zwart Handgrepen - 6MM Gehard Veiligheidsglas.

Douchecabine Type: kwartrond.

Type Deur: Schuifdeur.

Verstelbaar: 1 CM.

Voorzien van nano coating

Zonder Douchebak.

Zie afbeeldingen voor alle details.