Kwartronde Douchecabine Mat Zwart 90X90
  • Kwartronde Douchecabine Mat Zwart 90X90
  • Kwartronde Douchecabine Mat Zwart 90X90
  • Kwartronde Douchecabine Mat Zwart 90X90

Douchecabine 90X90X185 Kwartrond Kubra Mat Zwart

SKU:

Douchecabine Kwartrond 90x90CM Kubra Mat zwart Helder Glas.

Helder Glas

5MM Veiligheidsglas

Aluminium Profielen

Tot 1 CM Verstelbaar

RVS Handgrepen

Magneetstrip Sluiting

185CM Hoog

Niet op voorraad:
 460,00
Inclusief BTW 5 tot 9 werkdagen
REF-3703
Afmeting
Douchebak
Type Douchecabine
Aantal

Kwartronde Douchecabine Kubra Mat Zwart 90x90x185CM Helder Glas.

De mooie kwartronde douchecabine Kubra 90x90x185CM is gemaakt van 5mm gehard veiligheidsglasstijlvol en praktisch aluminium profielen en rvs handgrepen. De moderne, stijlvolle uitstraling zorgt er voor dat deze douchecabine in elke badkamer goed tot zijn recht komt.

De 2 schuifdeuren op wielen zorgen voor een handige en praktisch opening zonder extra ruimte in beslag te nemen in de badkamer. De deuren rollen middels wielen in hun geleider profiel en dat zorgt voor stevige, gesloten en stabiele schuifdeuren. De douchecabine is bij het monteren tot 1 cm verstelbaar zodat u de douchecabine exact op maat kunt plaatsen.  

De schuifdeuren worden middels meegeleverd magneetstripsluiting gesloten en zorgen ervoor dat deuren veilig gesloten blijven tijdens het douchen. 

De douchecabine is zeer snel en gemakkelijk op te bouwen. De duidelijke, meegeleverde handleiding zorgt ervoor dat vrijwel iedereen deze douchecabine in elkaar kan zetten. 

De douchecabine heeft simpel en makkelijk te onderhouden deuren die er uit geklikt kunnen worden, gebruik alleen zachte, natuurlijke - bij uitstek geen bijtende schoonmaakmiddelen op de aluminium profielen.

De douchecabine is vervaardigd uit 5MM gehard veiligheidsglas dit zorgt voor extra veilig douche omgeving voor iedereen.

Specificaties

Maat: 90x90x185CM.

Type Glas: Helder Glas.

Materiaal: Mat Zwart Aluminium Profielen- Mat Zwart Handgrepen - 5MM Gehard Veiligheidsglas.

Douchecabine Type: kwartrond.

Type Deur: Schuifdeur.

Verstelbaar: 1 CM.

Zonder Douchebak.

Zie afbeeldingen voor alle details.

Overige Informatie

(deze douchecabine is er ook in andere maten, met meegeleverde douchebak van 5 of 15 cm of met helder/mat glas) (voer hiervoor uw wensen in het filter in de subcategorie "douchecabines" en u krijgt deze te zien in de resultaten)