Douchegoot Koper 90 CM
  • Douchegoot Koper 90 CM
  • Douchegoot Koper 90 CM
  • Douchegoot Koper 90 CM
  • Douchegoot Koper 90 CM
  • Douchegoot Koper 90 CM

Douchegoot Koper 90 CM

SKU:

Douchegoot Koper RVS 90 CM

Koper kleur douchegoot

90 x 7 x 6,7 cm 

Zijaansluiting

Uitneembare sifon

Uitneembare haarfilter

PVC-aansluit mof 40/50 mm

Set verstelbare poten

Roest vrij staal

Inbouwhoogte 6.7 cm

Goot 7 cm breed

Capaciteit 30 liter per minuut

Design rooster RVS

RVS Douchedrain Koper 90

Niet op voorraad:
 147,00
Inclusief BTW 5 tot 9 werkdagen
REF-3610
Aantal

Douchegoot Koper 90 CM

Als u op zoek bent naar een afvoer douche putje dat helemaal van de deze tijd is, dan is deze koper kleur douchegoot van 90 cm breed helemaal wat u zoekt. Deze moderne koperen douchedrain is gemaakt rvs en roest dus niet. Ideaal voor badkamers en gaat daardoor heel lang mee. 

Met zijn compacte maten van 90 x 7 x 6,7 cm is deze douchegoot eenvoudig in de vloer te verwerken en geeft een prachtig eindresultaat waarbij u alleen het koperen rvs rooster ziet van deze douchedrain. De douchegoot is voorzien van een uitneembare sifon en een haarfilter wat er voor zorgt dat u deze eenvoudig en snel kunt schoon maken. De sifon en haarfilter zorgen er voor dat u niets ruikt en niets verstopt raakt.  

De rvs koperen douchegoot 90 cm is voorzien van een flens rondom de rand. Zo kunt u de tegels hierover leggen en zullen deze strak aansluiten tegen de rand van de douchegoot. De douchegoot is voorzien van een zijaansluiting 40 mm. De douchegoot heeft verstelbare pootjes zodat deze nog versteld kan worden voordat deze ingetegeld wordt. U bepaald dus zelf hoe en waar de douchedrain komt. Tevens komt de douchegoot met een waterdicht membraan om in tegelen eenvoudiger er veiliger te maken en een 40/50mm verloop afvoerbuis voor riolering. 

De rvs koper douchegoot 90 cm heeft een gemiddelde waterafvoer van 30 liter minuut en zo loopt het water dus altijd snel weg en blijft het niet liggen. De rvs douchegoten hebben we in verschillende kleuren en maten. Er is dus altijd een kleur en maat douchegoot die past in uw badkamer. 

De koperen douchegoot 90 cm wordt compleet geleverd met alle benodigdheden. Bestel deze eenvoudig online en maak uw badkamer compleet.