Inbouw Douchekraan Revolt Mat Zwart

SKU:

Inbouw Douchekraan Revolt Mat Zwart

Thermostatische inbouw regendouche set

Mat zwart

Complete set

Ronde regendouche 25 CM

Niet op voorraad:
 539,00
Inclusief BTW 5 tot 9 werkdagen
REF-3855
Aantal

Inbouw Douchekraan Revolt Mat Zwart

De Inbouw Douchekraan Revolt Mat Zwart, een staaltje van modern design en geavanceerde functionaliteit. Met deze Inbouw Douchekraan transformeer je jouw douche-ervaring tot een oase van luxe en comfort, waarbij je geniet van de nieuwste technologieën in een prachtig  ontwerp.

De kern van de Inbouw Douchekraan Revolt Mat Zwart set is de thermostaatkraan, vervaardigd uit duurzaam messing en elegant zwart gematteerd voor een tijdloze uitstraling. Deze kraan zorgt voor een constante watertemperatuur, waardoor onverwachte schommelingen tot het verleden behoren en je met een gerust hart kunt douchen.

Een cruciaal kenmerk van de Inbouw Douchekraan Revolt Mat Zwart is de inbegrepen thermostatische inbouwdoos, die eenvoudig te installeren is in de muur achter het kraanelement. Hierdoor verdwijnen alle leidingen uit het zicht, wat niet alleen een strak en eigentijds uiterlijk oplevert maar ook een eenvoudige toegang biedt voor schoonhouden. Het minimalistische ontwerp en de moeiteloze installatie maken de Inbouw Douchekraan Revolt Mat Zwart geschikt voor zowel nieuwe badkamers als renovaties.

De set wordt compleet geleverd met een muuruitloop en ronde regendouchekop, waardoor je kunt genieten van een weelderige regedouche-ervaring die je zintuigen prikkelt. Daarnaast is ook de handige uitloop combinatie met handdouchehouder inbegrepen, waardoor je de flexibiliteit hebt om de handdouche te gebruiken. Ditgeeft je volledige controle over je douche-ervaring, waardoor het niet alleen functioneel is maar ook aanpasbaar aan jouw behoeften.

Upgrade je badkamer met de Inbouw Douchekraan Revolt Mat Zwart en ontdek de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Eenvoudig in te bouwen, makkelijk te onderhouden, en klaar om jouw dagelijkse douche-ervaring te transformeren in een waar genot. Bestel vandaag nog en geef je badkamer de upgrade die het verdient.

Kenmerken:

-Inbouwthermostaat 2- standen

-1/2" aansluitingen voor warm en koud

-Lengte douche uitloop: 36 cm

-Hoogte douche uitloop: 12,2 cm

-Diameter hoofddouche: 25 cm

-Afmeting afbouwplaat: 12x21 cm

-Inbouwdeel inbegrepen

-Afbouwdeel inbegrepen

-Douche uitloop inbegrepen

-Ronde regendouchekop inbegrepen 

-Handdouchehouder/uitloop inbegrepen

-Handdouche inbegrepen

-Doucheslang in kleur inbegrepen