Massagestoel Victoria
  • Massagestoel Victoria
  • Massagestoel Victoria
  • Massagestoel Victoria
  • Massagestoel Victoria
  • Massagestoel Victoria
  • Massagestoel Victoria
  • Massagestoel Victoria
Alleen online

Massagestoel Victoria

SKU:

Massagestoel Victoria

- De luxe massagestoel met intelligente technologie!

- uw persoonlijke masseur thuis

- 6 verschillende massageprogramma's

- volledige lichaamsmassage met variabele massagerollers

- luchtkussens met variabele druk

- ergonomisch ontworpen rugleuning

- eenvoudige bediening via moderne afstandsbediening

- inclusief verwarmingsfunctie

- inclusief geïntegreerde luidsprekers

- Bluetooth

Niet op voorraad:
 2.398,00
Inclusief BTW 5 tot 9 werkdagen
REF-2957
Aantal

Massagestoel Victoria

Leun achterover en geniet van de optimale massage met het intelligente sensorsysteem van de "Victoria"!

De massagestoel "Victoria" zorgt voor ontspanning na een dag hard werken en herstelt lichaam en geest. Na enkele seconden zult u de voordelen van deze massagestoel waarderen. Blijf gezond en vitaal met regelmatige massages van de acupressuurpunten van uw lichaam. Rugpijn wordt verlicht en de wervelkolom ontspant, vooral na zwaar lichamelijk werk of uren aan het bureau zitten. De geïntegreerde verwarmingsfunctie ondersteunt ook de gezondheidsbevorderende effecten.

De massagestoel "Victoria" overtuigt met vele buitengewone functies. Deze omvatten het volgende:

3D-massagetechnologie   De intelligente driedimensionale massagehanden geven je het gevoel dat je bij een professionele massagetherapeut ligt en gekneed kunt worden. Kneed, duw, duw, houd, draai en draai zijn mechanische handen. Ze hebben een bereik van 16 cm. Op deze manier bereiken ze de delen van het lichaam die geen normale massagestoel kan bereiken.  Zero Gravity   Dankzij de moderne zero-gravity technologie brengt de massagestoel "Victoria" je hele lichaam op één niveau en creëert zo een gevoel van gewichtloosheid. Rugmassage  De mechanische handen bewegen langs de nek, schouder, rug en heup. Ze passen zich automatisch aan de vorm van het menselijk lichaam aan en rangschikken zichzelf royaal binnen een horizontale breedte van 4-23 cm en een verticale route van 135 cm (dit betekent 50% meer massageruimte dan in vergelijking met een conventionele massagestoel) om te voldoen aan de vereisten van verschillende lichaamsgroottes en - om gebouwen te matchen. Automatisch acupunctuurinductiesysteem.

Sensoren volgen de belangrijkste acupressuurpunten. Deze maken een exclusief massageprogramma mogelijk, inclusief een perfecte massagepositie. Dankzij intelligente massagehanden die uw schouderspieren vasthouden en kneden, behoren vermoeide schouderspieren nu tot het verleden. De massagepunten passen zich aan de menselijke thoracale wervels aan en maken een zeer aangename en effectieve rekmassage van de thoracale wervels mogelijk. Heup strekken   basis van de Chiro concept dit creatieve functie maakt een vergroting van de afstand tussen de wervels. Op deze manier kan onderdrukking van botspoor of kraakbeen op de zenuwen worden voorkomen. Ook discushernia en stijve spieren kunnen worden voorkomen. Been strekken  Deze functie strekt het kraakbeenweefsel tussen de benen. Dit activeert botregeneratie en elimineert spierspanning of gewrichtsstijfheid. Maximaal verlengd been   De kuitmassage-unit kan worden aangepast aan de grootte van de gebruiker. Dit toestel kan met 18 cm verlengd of verlengd worden. Dit garandeert een nauwsluitende en lichaamsmasserende massage. Verstelbare kussens   De design kussens zijn 20cm verstelbaar. Dit garandeert niet alleen een passende vorm voor elke lichaamsgrootte, maar ook een exclusieve hoofdmassage. Airbag beenmassage  Je kuiten, enkels en voeten worden volledig omsloten door luchtkussens. Dankzij intelligente compressie-, pauze- en deflatie-intervallen wordt u in harmonie gebracht.

Thaise enige Gua Sha-massage   De replica van een Gua Sha-masseurhand wordt hier gemaakt met behulp van de nieuwste roltechnologie. Deze zachte, stationaire massage wordt geleidelijk sterker en biedt u ongekend comfort en genot. Nekrekken   Een luchtkussenmassage aan beide zijden van de schouders voorkomt vroegtijdige veroudering van de ligamenten, ontspant de nekspieren en stimuleert de bloedcirculatie in de nek en hersenen. kachel  Deze functie vermindert kou en pijn in de rug dankzij de aangename temperatuurstijging tot 40-50 ° C. De warmte dringt diep door in je lichaam zodat de energie door de individuele cellen kan worden opgenomen. Dit activeert de cellen en ondersteunt de stofwisseling. Airbag-massage van de armen   Twee sets luchtkussens aan beide zijden zorgen voor een mooie luchtdruk-massage van de armen en handpalmen.

Producteigenschappen:

- intelligent massagesysteem met sensoren en verstelbare massagerollers voor een optimale massage

- 6 voorgeprogrammeerde massagemethoden (bijv. Ontspannen, nek en schouders, taille en rug)

- luchtdrukmassage 

- luchtkussens met variabele druk

- groot gebied - rugmassage: 135 x 23 cm

- nek-, schouder-, arm-, rug-, heup-, kuit- en voetmassage

- inclusief zwenkwielen

- inclusief hoofdsteun

- inclusief geïntegreerde luidsprekers

- Bluetooth-verbinding mogelijk

- timerfunctie voor het instellen van de massage op de gewenste duur

- geïntegreerde verwarmingsfunctie tot max. 50 ° C

- uitgebreid, verwijderbaar bedieningselement

- twee discrete wielen voor gemakkelijke verplaatsing van de fauteuil

- volume: max. 53 dB (A)

- draagvermogen: tot 150 kg

- verkrijgbaar in verschillende kleuren

- verpakking: in een handige doos, stevig verpakt en gecontroleerd op volledigheid

- afmetingen / gewicht verpakking: doos 1 140 x 76 x 108,5 cm / 100 kg

technisch Gegevens:

- meet of de fauteuil op de beoogde plaats past; Je hebt ca. 10 cm ruimte achter de fauteuil nodig om de ligpositie te kunnen gebruiken

- Stroomaansluiting: 1x gewoon 230 V / 50 Hz stopcontact nodig

- Watt / stroomverbruik: 170 W

- Kleur: creme - Kunstleer

: 100% polyurethaan

- Afmetingen zitting ( L / B / H): ca. 140 x 75 x 111 cm

- liggende afmetingen (L / B / H): ca. 161 x 75 x 92 cm

- zitbreedte: ca. 54 cm

- zitlengte: ca. 52 cm

- hoogte rugleuning: ongeveer 110 cm

- Schouders: 4 airbags

- Taille: 4 airbags

- Arm: 8 airbags

- Kuit: 10 airbags

- Voeten: 16 airbags