Stoomcabine Larino 80 X 80 X 215 CM
 • Stoomcabine Larino 80 X 80 X 215 CM
 • Stoomcabine Larino 80 X 80 X 215 CM
 • Stoomcabine Larino 80 X 80 X 215 CM
 • Stoomcabine Larino 80 X 80 X 215 CM
 • Stoomcabine Larino 80 X 80 X 215 CM
 • Stoomcabine Larino 80 X 80 X 215 CM
 • Stoomcabine Larino 80 X 80 X 215 CM
 • Stoomcabine Larino 80 X 80 X 215 CM
 • Stoomcabine Larino 80 X 80 X 215 CM
 • Stoomcabine Larino 80 X 80 X 215 CM
 • Stoomcabine Larino 80 X 80 X 215 CM
 • Stoomcabine Larino 80 X 80 X 215 CM
 • Stoomcabine Larino 80 X 80 X 215 CM

Stoomcabine Larino 80X80X215

SKU:

Stoomcabine Larino 80X80X215CM

 • - Complete Stoomcabine 80X80X215CM
 • - Luxe Kwartronde Stoomdouche 80X80
 • - Quick- Click Opbouwsysteem
 • - Opbouwen Zonder Gereedschap
 • - Super Snel Opgebouwd en Direct te Gebruiken
 • - Kitvrije Stoomcabine! Afkitten niet Nodig!
 • - 2 Handige Opergvakjes in de Hoek
 • - Witte Achterwanden, Ondoorzichtig
 • - Compleet Uit Extra Gehard 5MM Veilheidsglas
 • - Stomen, Douchen, Massagestralen
 • - Regendouche, Lichttherapie
 • - Radio, Afzuiger, Ozonreiniging en meer
 • - Geurverdeler Voor Aroma's Etherische Oliën
 • - Inclusief 2 Water Aansluitslangen 15 MM
 • - Inclusief Sifon en Flexibele Afvoerslang 40 MM
 • - Inclusief Douchebak met Verstelbare Pootjes
 • - Kies uit Mengkraan of Thermostaatkraan
 • - Kies uit Helder Glas of Mat Glas Voorwanden
 • - Eenvoudig en Snelle Montagedelen
 • - Kwartronde Stoomcabine 80X80 Larino
 • UITVERKOCHT
 • KLIK HIER VOOR ALLE STOOMCABINES
Niet op voorraad:
 1.510,00
Inclusief BTW 5 tot 9 werkdagen
REF-1795
Afmeting
Kraan uitvoering
Glas
Aantal

Stoomcabine 80 X 80 X 215 CM Larino.

De stoomcabine Larino 80X80X215CM is compleet uitgerust en voorzien van alle denkbare opties. De gehele stoomdouche is gemaakt van extra gehard veiligheidsglas van maar liefst 5mm dik wat zorgt voor een veilige omgeving en super deluxe uitstraling. Het sterke geraamte van hoogwaardig verchroomde aluminium profielen en de rvs onderdelen zorgen dat u er jaren van kunt blijven genieten. De glazen douchewanden zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en de deuren zijn uitklikbaar waardoor schoonmaken en onderhoud nu nog eenvoudiger is. Bovendien heeft dit model een prachtig design waardoor de stoomcabine in iedere ruimte goed tot zijn recht komt. Dit model wordt compleet geleverd met alle opties en toebehoren waaronder de ABS sanitair acryl douchebak die gewapend is met glasvezel en voorzien is van apart verstelbare pootjes en dit allemaal zonder af te kitten! Ook ontvangt u de sifon met flexibele afvoerslang en aansluitslangen voor warm en koud water waardoor u de stoomdouche flexibel, snel en eenvoudig kunt opbouwen en aansluiten. Wilt u de stoomcabine plaatsen in een niet betegelde ruimte, ook dat is mogelijk omdat de cabine vrij staat en zo in elke ruimte geplaatst kan worden zonder dat u de muren door de gekleurde achterwanden ziet. Rondom en onder de stoomcabine betegelen is dus niet noodzakelijk. De stoomcabine Larino 80X80 is gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen zodat iedereen hier jaren plezier van zal hebben en zo ontworpen dat vrijwel iedereen deze eenvoudig kan gebruiken en bedienen.

De stoomcabine Larino 80X80X215CM is vrijwel door iedereen op te bouwen dankzij het snelle en eenvoudige quick-click opbouw systeem. De complete stoomcabine is zo ontworpen dat deze in elkaar geklikt kan worden en op de bak vastgezet wordt zonder dat hier een schroevendraaier aan te pas komt, en dit allemaal kit vrij! De stoomcabine wordt compleet geleverd met flexibele aansluitslangen, sifon en flexibele afvoerslang waardoor dit model door vrijwel iedereen in no-time op te bouwen is en aan te sluiten op bestaande leidingen. 

De luxe stoomcabine 80X80X215 Larino is met zijn strakke, moderne en complete uitrusting de stoomcabine voor iedere badkamer die op zoek is naar pure ontspanning. De Stoomcabine Larino 80X80 kan in iedere ruimte geplaatst worden zonder ingrijpende aanpassingen te verrichten zodat u simpel en snel lekker kunt genieten van een heerlijke stoomdouche in uw eigen omgeving. Een stoomcabine lijkt op een douchecabine alleen heeft het nog meer opties en mogelijkheden. Onze stoomdouches zijn eenvoudig aan te sluiten met de meegeleverde flexibele water aansluitslangen en flexibele afvoerslang, en het quick-click opbouwsysteem zorgt er voor dat u in no time klaar bent en lekker kunt gaan genieten. U heeft alleen warm en koud water, een afvoerput en een stopcontact nodig om hem aan te sluiten en heerlijk te genieten van uw eigen stoomcabine in uw eigen omgeving. De stoomdouche 80X80 Larino is rondom compleet gesloten, dus waterdicht en ook is dit model kitvrij! Afkitten is dus niet meer nodig wat zorgt dat u nooit meer vieze, lekkende, of gescheurde kitranden heeft. Hierdoor wordt u een hoop onderhoud bespaart door de jaren heen. De stoomcabine wordt in kant en klare delen geleverd waarnaar deze eenvoudig gemonteerd kan worden. Werkt met elke soort cv ketel zonder speciale aanpassingen te verrichten en daarom is deze stoomcabine 80 x 80 Larino snel aan te sluiten op bestaande verbindingen. Opbouwen, aansluiten en genieten!

Dit model is uitgevoerd met een hoek- middenpaneel waar 2 uitsparingen in zitten waar u al uw spulletjes kunt opbergen. Zo is er altijd genoeg ruimte voor een ieder zijn spullen en zit het nooit in de weg. Bovendien zitten er gekleurde led spotjes in de uitsparingen wat zorgt voor een luxe en mooie uitstraling.

Voorzien van Alle Denkbare Opties.

De stoomdouche Larino 80X80 is voorzien van werkelijk alle opties om uw stoomervaring zo ontspannen mogelijk te maken en eigenlijk te veel om op te noemen. Denk bijvoorbeeld aan ingebouwde radio met voorkeurszenders, aromatische geurverdeelhouder waar u aroma's in kunt plaatsen, verlicht touch screen bedieningspaneel voor het instellen van de temperatuur en stoomduur, led kleurentherapie voor heerlijke wellness ervaringen, rugmassage stralen om lekker het lichaam te masseren, analoge telefoonfunctie zodat u zelfs tijden het stomen een gesprek kunt voeren, grote regendouche als stortdouche in het dak en een losse handdouche met verschillende standen. Ook is de stoomcabine voorzien van ozon desinfectie wat een dodende functie heeft op micro organismen en nare vieze geurtjes neutraliseert, dit gebeurt allemaal veiligbetrouwbaar en effectief. Kortom, alle denkbare opties die u zicht kunt voorstellen zitten in deze stoomcabine Larino 80 X 80.

Wat Is Een Stoomcabine? En Waarom? Goed Voor Het Lichaam!

Stel de temperatuur van de stoomcabine Larino 80X80 in op het touch screen bedieningspaneel, vul de aromahouder met uw favoriete aroma’s zoals het welbekende eucalyptus en ga lekker zitten. De stoomgenerator is binnen enkele momenten op temperatuur waarnaar het stoom de cabine wordt ingeblazen. Hierbij vult de stoomcabine zich met stoom en kan uw stoomsessie beginnen. Een stoomcabine is goed om verschillende redenen; Het verlicht de spanning in spieren en gewrichten, bij pijn in botten en gewrichten zorgt het voor verlichting. Het reinigt de huid en zuivert daarbij alle poriën van het lichaam waardoor de huid jonger en mooier blijft. Bij verkoudheid zorgt het nemen van een stoomdouche dat je luchtwegen worden vrijgemaakt, zeker in combinatie met eucalyptus olie, waardoor je je snel opgelucht zult voelen en vlugger van de verkoudheid af bent. Bij het inademen van de warme stoomlucht gaat het bloed sneller circuleren waardoor u veel zult zweten, hierbij zullen alle afvalstoffen via de poriën afgevoerd worden en val je ook een klein beetje af. Bij dit proces worden er ook nieuwe huidcellen aangemaakt en zorgt het voor een stabiele vochtbalans in het lichaam. Een stoomcabine heeft dus veel toegevoegde waarde als het gaat om lichamelijk verzorging en gezondheid. Uiteraard kunt u er ook in douchen!

 

Stoomcabine Larino 80 X 80 X 215 Kenmerken:

Stoomcabine 80X80X215 CM Larino

Afkitten: Kit vrij, afkitten niet nodig

Vorm: Kwartronde stoomcabine

Kleur: Witte, Ondoorzichtige achterwanden

Maten: 80X80X215 CM

Totaalhoogte: 215 CM 

Stahoogte: 194 CM 

Materialen: Veiligheidsglas, aluminium, rvs, abs sanitair acryl, glasvezel

Glas: Rondom 5 MM gehard veiligheidsglas

Douchebak: ABS sanitair acryl versterkt met glasvezel

Douchebak hoogte: 15 CM. Douchebak is ook voorzien van 1.2 cm hoge lekrand als extra beveiliging

Douchebak pootjes: Individueel verstelbare pootjes

Aansluitwaarde: 220/240 V

Capaciteit: 3 kW

Frequentie: 50/60 Hz

Aardevoorziening: Ja, geaard

Wateraansluiting: ½’’ duims (15 mm), 2 flexibele aansluitslangen inbegrepen

Waterafvoer: 40MM (diameter), 1 flexibele afvoerslang Inbegrepen 100 CM

Sifon: Inclusief sifon met opvangbakje

Constructie: Duurzame aluminium profielen

Douchebak: Stalen douchebak frame met verstelbare pootjes

 

Aromatherapie: Gebruik van etherische oliën is mogelijk

Stoomfuncties: Ja, voorzien van alle stoomfuncties

Aromahouder: Stoomuitlaat met aromatische geurverdeler

Stoom temperatuur: Handmatig instelbare temperatuur via het touch screen scherm

Stoomtijd: Stel handmatig de duur van de stoomsessie in met een alarm

Type deuren: 2 Schuifdeuren

Type glasdeuren/voorwanden: Keuze uit helder glas of mat glas

Type kraan: Keuze uit mengkraan of thermostaatkraan

Kraan: Verchroomde messing kraan

3 Standenkraan: Regendouche, handdouche, rugmassage

Kranen: Onze kranen werken altijd mechanisch

Ozonreiniging: Ingebouwde module werkt desinfecterend, heeft een antibacteriële werking en bestrijdt vieze geurtjes

Ozonreiniging: Antibacteriële werking en bestrijd vieze geurtjes

Massagestralen: 4 rug- massage jets

Regendouche: Regendouche diameter 24CM

Handdouche: Ja, vaste handdouche inbegrepen

Verstelbare handdouche: Handdouche met 3 standen

Cosmetica houders:  Handige ingebouwde nisjes waar uw spulletjes kunt opbergen

Spiegel: Nee, uitgevoerd zonder spiegel

Grepen: Verchroomde deurgrepen

Bedieningspaneel: Touch screen bedieningspaneel

Radio: Ingebouwde radio met geheugen voor 10 zenders

Afzuiger: Ingebouwde ventilator in het dak

Luidspreker: Ingebouwde luidspreker in het dak

LED verlichting: LED ring verlichting rondom de stortdouche

LED spots: LED spotjes in het dak

LED hemel: Ja, gekleurde LED hemellampjes in het dak

Kleurentherapie: Ja, in het dakje

Telefoonfunctie: Voorzien van analoge telefoonfunctie

Microfoon: Ingebouwde microfoon in het bedieningspaneel

Installatie handleiding: Duidelijk Nederlandse handleiding inbegrepen

Verpakking: 4 Veilig verpakte pakketten. 

CE Certificering: Ja, Europees keurmerk

Europese normering: EN15200, Europese norm voor stoomcabines

 

Luxe Kwartronde Stoomcabine Larino 80X80 Bestellen.

Alle aansluitingen (water, afvoer en elektriciteit) zijn flexibel en worden meegeleverd. De Stoomcabine Larino 80X80X215CM past direct op bestaande verbindingen. Alle slangen worden geleverd in een versterkte uitvoering. De waterslangen voor de stoomcabine zijn ijzer gevlochten en  ontworpen voor een maximale druk van 6 bar. De waterslangen naar de individuele stoom elementen zijn in dubbelwandige ontwerp met textiel-insert. U hoeft zelf geen enkele aanpassingen te verrichten m.b.t. leidingen of cv ketels. Simpelweg opbouwen, aansluiten en genieten!

Bestel de stoomcabine Larino  80 X 80 direct in een paar muisklikken en geniet de komende jaren van een van de beste stoomcabines op de markt!