Inbouwreservoir Geberit Duofix UP720 ruimtewinnend 8cm
  • Inbouwreservoir Geberit Duofix UP720 ruimtewinnend 8cm
  • Inbouwreservoir Geberit Duofix UP720 ruimtewinnend 8cm

Inbouwreservoir Geberit Duofix UP720 Ruimtewinnend 8cm

SKU:

Inbouwreservoir Geberit UP720 Ruimtewinnend 8CM

500 mm breed

1140 mm hoog

80 mm diep

Niet op voorraad:
 349,00
Inclusief BTW 5 tot 9 werkdagen
REF-2404
Aantal

Geberit UP720 Compacte Inbouwreservoir

Op zoek naar een compact inbouw reservoir? Dit ruimtebesparende inbouwreservoir van Geberit, genaamd Duofix UP720 Sigma, is de ideale oplossing voor het gebrek aan ruimte in de toiletruimte. Het reservoir is slechts 13 cm diep en in combinatie met een compact wc pot kun je zelfs in de kleinste ruimte een toilet plaatsen. Bovendien heeft het inbouwreservoir een waterbesparende dubbele spoelfunctie.

Het Geberit UP720 inbouwreservoir is eenvoudig te monteren zonder de hulp van een tweede persoon. Het robuuste blauwe stalen frame met zelf stabiliserende poten wordt door middel van schroeven aan de wand bevestigd. De wand-bevestigingspunten zijn traploos instelbaar, waardoor het inbouwreservoir gemakkelijk waterpas te installeren is. Het Duofix frame heeft een in diepte verstelbare afvoerbeugel, waardoor het eenvoudig aan het afvoersysteem kan worden aangesloten.

De Up 720 is geschikt voor de Geberit Sigma drukplaat 01, 10, 20, 30 en 50. Let op dat de Geberit toiletblokhouder niet geschikt is voor dit model.

De Geberit Up720 heeft een binnendraad aansluiting voor leidingwater van 1/2" duims. Het reservoir is voorzien van een geïntegreerde hoekstopkraan en handwiel, evenals een dual flush systeem. Het reservoir heeft een ruimtebesparend ontwerp van 80 mm diep en is zelfdragend. Het wordt geleverd met bevestigingsmateriaal, zelf stabiliserende poten, een in diepte verstelbare beugel voor de afvoerleiding en beschermstoppen. Het reservoir wordt geleverd zonder bedieningspaneel en toiletblokhouder. Het reservoir is geschikt voor handmatige bediening, heeft een instelbare spoelwaterhoeveelheid en wordt aan de voorkant bediend. Het heeft een kunststof spoelreservoir. De afmetingen zijn 500 x 1140 x 80 mm (breedte x hoogte x diepte).