Opblaasbare "Home" Whirlpool Grijs 208cm

SKU:

- Water verwarmbaar: tot 40°C

- Materiaal: PVC

- Nominaal vermogen: 220-240 V ~ 50 Hz

- Opwarmtijd : 1,5°C/u 

- Verwarming: 1200 W

- Luchtstroom: 600 W

- Lengte netsnoer: 350 cm

- Buitendiameter: ⌀ 208 cm

- Binnendiameter: ⌀ 160 cm

- Hoogte: 65 cm

- watercapaciteit: 1000 liter

- aantal luchtmondstukken: 130

- diameter luchtmondstuk: ⌀ 3 mm

Niet op voorraad:
 649,00
Inclusief BTW 5 tot 9 werkdagen
REF-3443
Aantal

Outdoor whirlpool - ontspannen met één druk op de knop!

Of u nu verkoeling zoekt op warme zomerdagen of een aangenaam warm bad in de winter: onze opblaasbare whirlpool garandeert u een unieke ervaring.

De whirlpool biedt u uw eigen exclusieve wellness-oase voor uw tuin, terras of wintertuin!

Geniet van de ontspanning en het warme water tot 40° in de whirlpool. Of het nu voor binnen- of buitengebruik is, het biedt voldoende ruimte om vrienden of familie uit te nodigen om te ontspannen. De whirlpool is ontworpen voor 6 personen en heeft een digitaal bedieningselement waarmee alle instellingen voor de jets, het filtersysteem en de verwarming kunnen worden uitgevoerd.

Trakteer uzelf op een fantastische ervaring van de 130 jets die uw lichaam en geest stimuleren en zorgen voor de best mogelijke massage-ervaring.

De whirlpool valt vooral op door de grijze buitenbekleding van slijtvast, gelamineerd PVC met aluminiumfolie: het materiaal is duurzaam, temperatuur- en vormvast, waterdicht, hygiënisch en gemakkelijk te reinigen.

Snelle en ongecompliceerde montage.

Bij het opzetten van het zwembad heeft u geen hulp nodig. De whirlpool kan dus door slechts één persoon worden opgezet. De whirlpool blaast zichzelf met één druk op de knop op.