Infrarood Sauna Nero M

SKU:

Infrarood Sauna Nero M

  • - 120BX105DX190H CM
  • - 4 carbon oppervlaktestralers
  • - geen krachtstroom nodig
  • - totaal vermogen: 2050 watt
  • - geschikt voor 2 personen
  • - hoogwaardig hemlockspar dennenhout
  • - radio met MP3/USB/Bluetooth
  • - uitstekend thermische isolatie
Niet op voorraad:
 1.795,00
Inclusief BTW 5 tot 9 werkdagen
REF-3681
Aantal

Infrarood Sauna Nero M


De infraroodsauna Nero M is een sauna voor 2 personen die we een bijzonder elegante uitstraling hebben gegeven. Het zwarte design en de royale glazen voorkant passen zich perfect aan elke sfeer aan. De rondom geplaatste verwarmingsplaten zorgen voor een gelijkmatige, intensieve en gezonde infraroodstraling.

Volledig gemaakt van het kostbare saunahout. Hemlockspar is geurloos en de meest geschikte saunabekleding, omdat het zeer weinig hars bevat, knoestvrij is en bovendien zeer stabiel is. Het interieur van de infraroodcabine biedt ontspannen ruimte voor maximaal 2 personen, zodat niets een gezellige sauna-avond in de weg staat. De hoogwaardige glazen deur bestaat uit 6 mm dik ESG-veiligheidsglas en robuuste scharnieren.

De verwarmingselementen van de infraroodcabine genereren droge, langdurige warmte. Het kruipt diep onder het huidoppervlak en heeft veel positieve effecten. De bloedsomloop wordt gestimuleerd, spieren ontspannen, calorieën worden verbrand, stress wordt verminderd en lichaam en geest komen tot rust. Binnenin heeft deze infraroodsauna 4 oppervlakteverwarmingselementen, die de infraroodstralen afgeven en zo precies de behaaglijke warmte produceren die typisch is voor zo'n cabine. Bij dit model bevinden de innovatieve carbonstralers zich aan de zijkanten, achterin en in de voetenruimte. Zo krijg je de ultieme ontspanningservaring. In totaal heeft de infraroodsauna Nero M een indrukwekkend vermogen van 2050 W.

Het bedieningspaneel bevindt zich in de cabine. Zo kunt u eenvoudig en gemakkelijk uw instellingen uitvoeren. Natuurlijk mag je favoriete muziek niet ontbreken voor de absolute ontspanningservaring. Dankzij een geïntegreerd geluidspakket luister je naar je favoriete muziek. Naast Bluetooth, AUX en USB-aansluiting is er ook een radio. Een ionisator zorgt niet alleen voor aangename geuren, maar desinfecteert tegelijkertijd ook de sauna. Een intern gemonteerde thermometer geeft je altijd de temperatuur weer als je in de sauna bent en het verlichtingspakket perfectioneert de sfeer. 

Carbon infraroodstralers worden steeds populairder in infraroodcabines en sauna's vanwege hun efficiëntie en voordelen voor de gezondheid. Deze stralers zijn gemaakt van koolstofvezel, waardoor ze licht en duurzaam zijn en geven bovendien geen licht af.

Een belangrijk voordeel van carbon infraroodstralers is dat ze een groot oppervlak kunnen bedekken en een breed spectrum aan infraroodstraling kunnen genereren, waardoor het hele lichaam kan worden bereikt. Dit in tegenstelling tot traditionele sauna's, waarbij de warmte alleen de lucht verwarmt en het lichaam indirect bereikt.

De infraroodstraling van carbon infraroodstralers kan diep doordringen in de huid en spieren, wat kan leiden tot vermindering van pijn en ontstekingen, verbetering van de bloedsomloop en het immuunsysteem, en zelfs verlichting van stress en angst.

Daarnaast zijn carbon infraroodstralers energiezuiniger dan traditionele sauna verwarmingselementen en kunnen ze snel opwarmen en afkoelen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik thuis. Al met al bieden carbon infraroodstralers een efficiënte en effectieve manier om van de voordelen van infraroodsauna's te genieten.

De montage is speels eenvoudig. De sauna is snel opgezet door middel van de kliksluitingen. 2 personen zijn voldoende om de sauna in minder dan een uur op te zetten.

- zwart design met royaal glazen front

- onderhoudsvriendelijk oppervlak

- snelle en eenvoudige montage dankzij innovatief kliksysteem

- hoogwaardig hemlock dennenhout uit Canadese bossen

- volledig glazen front van veiligheidsglas (ESG)

- geïntegreerde ionisatorfunctie

- sfeervol LED gekleurd licht in het plafond

- van binnenuit te bedienen display

- precisie temperatuursensor

- FM radio met MP3 functie, USB aansluiting en Bluetooth

- Afmetingen (breedte x diepte x hoogte): 120 x 105 x 190 cm

- achterwand: 120 x 190 cm (breedte x hoogte)

- wanddikte (zijwanden): ca. 4,3 cm

- glasdikte: 6 mm ESG veiligheidsglas

- bankmaat (LxB): 111 x 45 cm

- gewicht 138 kg

- 4 x carbon schijnwerpers

- vermogen: 2050 Watt

- stroomaansluiting: 100 - 240 V AC stopcontact, geen krachtstroom nodig