Traditionele Sauna Galaxy S

SKU:

Traditionele Sauna Galaxy S

Niet op voorraad:
 2.295,00
Inclusief BTW 5 tot 9 werkdagen
REF-3682
Aantal

Traditionele Sauna Galaxy S 120X120X190

De Galaxy-sauna met panoramische glaselementen is een stijlvolle en tijdloze blikvanger die elke ruimte verrijkt met zijn moderne en elegante uitstraling. Het zwarte frame van de Galaxy in combinatie met de panoramische ramen geeft deze sauna een verfijnde en hoogwaardige uitstraling die past bij elke inrichtingsstijl. Dit model is een traditionele sauna die volledig vervaardigd is uit sparrenhout. De sparrenhouten body is een van de meest populaire soorten saunahout vanwege zijn sterke en robuuste eigenschappen. Bovendien verspreidt het een aangename dennengeur in de sauna, waardoor het een zintuiglijke ervaring wordt om in de sauna te zijn.

De Galaxy -sauna is meer dan alleen een stijlvolle blikvanger. De sauna heeft veel te bieden en is ontworpen met comfort en gemak in het achterhoofd. De sauna heeft een 3,6 kW kachel die in de meeste van onze modellen is ingebouwd. De saunastenen zijn bij de levering inbegrepen, zodat u na de montage direct aan de slag kunt. Dit maakt de Galaxy -sauna niet alleen stijlvol, maar ook praktisch en gebruiksvriendelijk.

Een ander voordeel van de Galaxy -sauna is dat deze geschikt is voor maximaal 2 personen. Dit maakt het de perfecte sauna voor stellen of kleine groepen vrienden en familieleden. Het is ook een ideale keuze voor mensen die willen genieten van de sauna-ervaring in de privacy van hun eigen huis.

Bij de aankoop van uw Galaxy -sauna krijgt u alles wat u nodig heeft voor een optimale saunasessie. De exclusieve sauna set bevat een beker, pollepel, zandloper, thermometer en saunastenen. Een lamp met een aangenaam, warm licht zorgt voor de verlichting. Het beschermrooster van de lamp verdeelt het licht en zorgt voor een aangename sfeer. Met deze accessoires wordt uw saunasessie een complete en ontspannende ervaring.

De Galaxy -sauna is ook eenvoudig te monteren en te onderhouden. Het oppervlak is onderhoudsvriendelijk en de wanden van de zijwanden zijn opgebouwd in een sandwichconstructie met massief houten panelen binnen en buiten, met een isolerend holle kamer principe. Dit zorgt voor een efficiënte warmteverdeling en een langere levensduur van de sauna. Het volledig glazen front van veiligheidsglas (ESG) biedt niet alleen een panoramisch uitzicht, maar zorgt ook voor veiligheid en duurzaamheid.

De Galaxy -sauna heeft een temperatuurbereik van 80 - 100°C, waardoor u kunt genieten van een verschillende temperaturen voor verschillende niveaus van warmte en ontspanning. De sauna heeft ook een bankje. Dit biedt voldoende ruimte voor maximaal 2 personen.

- Elegant design met zwarte omlijsting

- Onderhoudsvriendelijk oppervlak

- Snelle en eenvoudige montage

- Hoogwaardig sparrenhout

- Temperatuurbereik 80 - 100°C

- Wandopbouw van de zijwanden in sandwichconstructie: massief houten panelen binnen en buiten met isolerende holle kamerprincipe

- Compleet glazen front van veiligheidsglas (ESG)

- 1 bankje

- 1 x complete set accessoires (saunastenen, beker, pollepel, zandloper en thermometer)

- De sauna wordt geleverd in 5 pakketten

- Afmetingen (breedte x diepte x hoogte): 120 x 120 x 190 cm

- Achterwand (breedte x hoogte): 120 x 190 cm

- Wanddikte achterwand: ca. 5 cm

- Wanddikte zijwanden : ca. 4,2 cm

- Glasdikte: 8 mm ESG veiligheidsglas

- Instaphoogte: 4 cm

- Ingangsbreedte: 60 cm

- Vermogen kachel: 3,6 kW

- Stroomaansluiting: 220 - 240 V AC

- Afmetingen kachel (breedte x diepte x hoogte): 32 x 20 x 52 cm

- Gewicht kachel (inclusief steen): 15 Kg

- De sauna wordt geleverd in 4 pakketten